Näin voitat Eggomatic-slotissa

Näin voitat Eggomatic-slotissa


Eggomatic on suosittu videokolikkopeli NetEntiltä, eikä suotta: peli näyttää mahtavalta, grafiikat ovat omaa luokkaansa ja pelin idea on hauska sekä erikoinen. Kolikkopelejä pelatessa päällimmäisenä mielessä on kuitenkin suurien summien vieminen pelistä omalle pankkitilille, joten poimi tästä mukaasi muutama vinkki astetta suurempien voittojen keräämiseen pelistä.

Pelaa ilmaiskierroksille asti

Pelasit sitten pienillä tai suurilla panoksilla, peliä ei kannata lopettaa ennen kuin olet päässyt ilmaiskierroksille. Ilmaiskierrokset ovat Eggomatic-pelin parasta ja voitokkainta antia, sillä munakoneen ilmaiskierrosten aikana sylkemistä munista kertyy pakostakin muutama mukava voitto, jotka yleensä kattavat pelatut rahat ja jotain jää vielä käteenkin.

Ilmaiskierroksille pääsee silloin, kun ilmaiskierrosmuna ja wild-merkki sattuvat asettumaan samaan linjaan keloilla. Tällöin ilmaiskierrokset alkavat välittömästi ja ne pelataan automaattisesti samalla panostasolla ja kolikonarvolla, kuin ilmaiskierrokset laukaissut kierros. Ilmaiskierroksia voi kaiken lisäksi saada vielä lisää ilmaiskierrosten aikana, jos ilmaiskierrosmerkki jälleen sattuu samaan linjaan wild-merkin kanssa ilmaiskierrosten aikana. Jopa suurimmilla panoksilla pelatessa ilmaiskierrokset kattavat nopeasti pelatut rahat.

Suuret panokset kehiin

Jos pelikassasi vain sallii, niin panosta Eggomatic-peliin kunnon panoksin, tai vastaavasti korkealla panostasolla. Pelin voitot ovat suorassa yhteydessä panoksen kokoon, joten suurilla panoksilla myös voitot ovat suurempia. Tällä on väliä erityisesti silloin, kun pääset pelissä ilmaiskierroksille ja silloin, kun kultamuna ja wild-merkki päättyvät samaan linjaan.

Munista voi voittaa jopa 2000 kolikkoa, joka kasvaa huikeaksi summaksi rahaa isoilla panoksilla pelatessa. Pienimmällä panoksella pelatessa rahaa ei kulu paljoa itse pelaamiseen, mutta muun muassa 2000 kolikon munasta kertyy siinä tapauksessa vain 20 euroa.

Pelaa kultamunia varten

Voitot peruspelistä voivat olla aika pienet. Suurin voitto on 1000 kolikkoa viidellä punaisiin pukeutuneella kanalla. Mikäli peli vaikuttaa alussa hitaalta, panosta alussa pienemmillä panoksilla ja nosta panoksia muutaman kierroksen jälkeen. Kultamunien osuessa kohdalle suurien summien voittamiseen on huomattavasti paremmat mahdollisuudet.