Muita Eggomaticin tyylisiä slotteja

Muita Eggomaticin tyylisiä slotteja

 

Futuristinen Eggomatic on tyylillisesti poikkeuksellinen kolikkopeli, sillä se sijoittuu metallisen kukon johtaman maailman ja suoraan koneesta ilmestyvien kultamunien ympärille. Net Entertainmentin suunnittelema huippupeli tarjoaa huikeita animaatioita sekä huolellisesti laaditun kokonaisuuden. Mukava 96,5 prosentin palautussuhde ei missään nimessä ainakaan heikennä tämän pelin kiehtovuutta, pikemminkin päinvastoin.

Mikäli Eggomatic on hedelmäpeli mieleesi, löydät tästä listasta muita varmasti kiinnostavia vaihtoehtoja! Alla mainitut slotit tarjoavat niin ikään viihdettä ja samanlaista Eccomatic-tyyliä, jota on havaittavissa näissä vauhdikkaissa kolikkopeleissä.

Big Bad Wolf

Jos Eggomaticin sympaattinen kukko oli nimenomaan mieleesi, on Quickspinin uunnittelema Big Bad Wolf -kolikkopeli siinä tapauksessa erinomainen jatkumo peliputkellesi. Perinteisestä sadusta inspiroituneen slotin päätähtenä nähdään kolme suloista possua eli Veli Huilu, Veli Viulu ja Veli Ponteva, joita iso paha susi jahtaa. Tätä vauhdikasta seikkailua voi seurata keloilla, joten pelkän pelaamisen lisäksi on pelin punaisena lankana toimiva juoni hyvin kiehtova.

Viidellä kelalla ja kolmella rivillä nähdään muun muassa porsaita, hunajapesän muotoinen wild-merkki sekä luonnollisesti pelin nimikkohahmona tunnettu iso paha susi. Mielenkiintoisia erikoisominaisuuksia ovat muun muassa Blowing Down the House -ominaisuus, jonka aikana susi yrittää puhkua taloja nurin. Lisäksi pelaaja saa ilmaiskierroksia, kun kolme tai sitä useampaa suden scatter-symbolia pamahtavat ruudulle.

Pelaajan motivaatiota nostaa entisestään erittäin houkuttava palautusprosentti, joka on huimat 93,34. Tällaisella voittosuhteella kannattaakin lähteä voittojahtiin!

Jurassic Park

Microgamingin suunnittelema Jurassic Park julkaistiin vuonna 2014. Tämä kolikkopeli on erinomainen valinta kaikille heille, jotka pitävät toiminnantäyteisistä sloteista sekä mielenkiintoisista erikoistoiminnoista. Keloilla nähdään elokuvista tuttuja hahmoja, joiden muodostamilla yhdistelmillä on jopa 243 erilaista tapaa voittaa. Pelaajilla on mahdollisuus päästä jopa 475 000 kolikon huikeisiin voittoihin!

Ilmaiskierrostilassa voi saada jopa 25 ilmaispyöräytystä, kun pelaaja ansaitsee ensiksi 3, 4 tai 5 scatter-merkkiä. Vauhdikkaassa pelissä voi myös saada kertoimilla höystettyjä ilmaiskierroksia, Winning Wild -yhdistelmiä sekä Stacked Wild -merkkejä. Pelaajalla on siis suorastaan hengästyttävän paljon erilaisia voittomahdollisuuksia dinojen keskellä.

Copy Cats

NetEntin suunnittelema Copy Cats -kolikkopeli sisältää Eggomaticin tavoin eläimiä ja futuristisia piirteitä, sillä tässä pelissä kloonataan – myös kirjaimellisesti! Keloilla nähdään värikkäitä karvaturreja, joiden joukossa pongahtelee kissan tassuja, rottia, maitopurkkeja sekä syöty kala.

Pelaajan kannalta arvokas merkki on kultainen kissa, joka toimii pelin wild-symbolina. Scatterina nähdään helisevä tiuku, joka kolmen tai useamman merkin voittoyhdistelmällä laukaisee 10 ilmaispyöräytystä. Pelaaja pääsee kloonaushommiin, kun ilmaiskierrosten aikana ensimmäiselle kelalle ilmestyy wild-merkkejä, mikä muuttaa kaikki kissan muotoiset symbolit wild-merkeiksi.

Copy Cats sisältää 25 voittolinjaa, 5 kelaa sekä 3 riviä. Tällä tavalla onkin mahdollista, että pelaaja pääsee ansaitsemaan mahtavia voittoja reilun 97,76 prosentin palautussuhteella.

Raging Rhino

Jos miellyit nimenomaan vauhdikkuuteen ja eläinteemaan Eggomaticissa, on tämä peli varmasti erittäin potentiaalinen vaihtoehto sinulle. Nopeatempoinen Raging Rhino sijoittuu Afrikan tasangoille, jossa Williams Interactiven suunnittelema näyttävä kolikkopeli tarjoilee mukavia voittoja. Keloilla nähdään leopardeja, paviaaneja, krokotiileja sekä värikkäitä kirjaimia. Mielenkiintoinen piirre on myös se, että tässä kolikkopelissä on jopa 4096 erilaista tapaa voittaa.

Raging Rhino -kolikkopelissä on mahdollisuus ansaita poikkeuksellisen paljon ilmaiskierroksia, sillä scatterina toimiva kiiltelevä timantti voi laukaista voittojen lisäksi 8, 15, 20 tai jopa 50 ilmaispyöräytystä. Wild-merkkinä nähdään sen sijaan oranssi puu, joka korvaa kaikki muut merkit paitsi scatterin.

Vaikka Raging Rhinon palautusprosentti jää nippa nappa alle 96 prosentin – virallinen palautussuhde on 95,91 – on se erinomainen vaihtoehto kaikille vauhdikkaasta safaritunnelmasta innostuneille. Ja ilmaiskierrosten määrä on poikkeuksellisen avokätinen!